Loading...
Website because of its functionality cannot be opened in Internet Explorer
You are automatically redirected to the browser Microsoft Edge.
Internet Explorer cannot load the requested Web page properly due to technical shortcomings.
We recommend browsing the Web in browsers such as:
Google Chrome, Brave, Mozilla Firefox, Microsoft Edge, Safari, and Opera.
 

Više o ScanShop projektu

ScanShop kao ideja je nastao iz frustracije osnivača za vrijeme korištenja automatske blagajne u trgovačkom lancu. Cijeli proces je bio spor i pun grešaka i mislili smo "to mora moći bolje".

Nakon razgovora o problemu došli smo do zaključka da bi dobro napravljena mobilna aplikacija mogla omogućiti korisnicima izbjegavanje čekanja u redu ali i mnoge druge pogodnosti kao što su personalizirani popusti, pametna šoping lista i informacije o proizvodima.

Inicijalni razvoj aplikacije počeli smo u sklopu poduzeća ITalk d.o.o. u vlasništvu Matije Stepanića, jednog od osnivača projekta. Nakon godinu dana rada na sustavu i prototipu aplikacije, javili smo se na natječaj EU fondova pod nazivom projekta "Ulaganje u završnu prilagodbu i lansiranje aplikacije ScanShop na tržište" te smo nakon dobivanja sredstava dovršili aplikaciju koja ima sve potrebne funkcionalnosti da se počne koristiti.

EU projekt

Ulaganje u završnu prilagodbu i lansiranje aplikacije ScanShop na tržište

Europski strukturni i investicijski fondovi
Republika Hratska
Operativni program - Konkurentnost i kohezija
Europska Unija - Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Kohezijskog fonda

Odricanje od odgovornosti: Sadržaj ove internetske stranice i razvijenih mobilnih aplikacija isključivo je odgovornost ITalk d.o.o. i ne odražava nužno gledište Europske unije.