Loading...
Website because of its functionality cannot be opened in Internet Explorer
You are automatically redirected to the browser Microsoft Edge.
Internet Explorer cannot load the requested Web page properly due to technical shortcomings.
We recommend browsing the Web in browsers such as:
Google Chrome, Brave, Mozilla Firefox, Microsoft Edge, Safari, and Opera.
 

Kako aplikacija radi

Smartlist

Pametna shopping lista za kupovinu u jednom ili više dućana

Jednostavno dodaj proizvode na listu, saznaj informacije o proizvodu ili pošalji listu nekome da obavi šoping za tebe! Aplikacija čak i razmišlja za tebe i može te podsjetiti da li si zaboravio kupiti kruh ili da li ti nedostaje šećera?

Scan & GO

Čekanje u redovima na blagajni je minimizirano

Kupnju obavi jednostavnije nego ikad uz ScanShop digitalnog asistenta. Skeniraj proizvod kad ga stavljaš u košaricu i na izlazu iz trgovine plati skenirano te preskoči čekanje u redu. Artikle ne moraš ni vaditi iz kolica nego ih tijekom kupnje stavljaš direktno u vrećice!

Digitalni račun i plaćanje troškova

Povijest svih kupovina na jednom mjestu

Za svaku kupnju račun ti je zauvijek dostupan kroz aplikaciju bez potrošnje papira! Nema više čuvanja računa od garancije ili traženje nekog starog računa, a svi troškovi se sortiraju pa na kraju mjeseca možeš analizirati sve svoje troškove.

Informacije o proizvodima, preporuke i upozorenja

Transparentnost informacija

Na dohvat prsta imaš sve informacije o proizvodima prikazane na ugodan i čitak način na tvom telefonu. Zaboravi na čitanje sitnih slova i iskoristi mogućnost da te aplikacija sama upozori na neželjeni sastojak u nekom proizvodu, lagano saznaj koji proizvod je bez glutena ili iz eko uzgoja.

Uhvati akciju koja postoji samo za tebe

Personalizirani popusti

Uz ScanShop aplikaciju ostvari dodatne popuste koji su dostupni samo za tebe kroz aplikaciju. Uvijek lagano provjeri cijenu bilo kojeg proizvoda, ostvareni dodatne uštede baš na artikle koji ti trebaju!